Kropsskilte

Kropsskiltene er en legende fortolkning af de klassiske piktogramstandere fra Naturstyrelsen. Den afgørende forskel er, at Kropsskiltene lægger op til alt det, man gerne må!

Kropsskilte
Kropsskilte af kunstner Karoline H. Larsen skabt i samarbejde med NVPro's elever

På initiativ fra Holbæk Kommunes kultur- og fritidssekretariat og kunstner Karoline H. Larsen, som står bag Kropsskiltene, har elever på Nordvestsjællands Produktionsskole opfundet bevægelserne til Strandparken. Det er Strandparkens romantiske snit, Holbæk Fjord samt parkens dyr, planter og blomster, som har dannet baggrund for udvælgelsen af de endelige farver og bevægelser til de 20 Kropsskilte.

De unge har deltaget aktivt i hele processen guidet af kunstneren og med opbakning fra deres lærere: Fra start med udvikling og fotografering af bevægelser, til billedbearbejdning, omsætning til piktogrammer samt udarbejdelse af beskrivelser til folder, og til slut, hvor Kropsskiltene er malet og monteret i Strandparken. Folderen om Kropsskiltene er udarbejdet i samarbejde med kultur- og fritidssekretariatet, Holbæk Kommune.

Her kan du se en kort video om tilblivelsen og indvielsen af Kropsskiltene:


KROPSSKILTE / BODY PICS - MOVES from Karoline H. Larsen on Vimeo

Du kan også se mere om processen på kunstner Karoline H. Larsens hjemmeside.

Hvordan bruger jeg Kropsskiltene?

Som gæst i Strandparken inviteres du til at tage folderen om Kropsskiltene (PDF) med på en bevægende vandring mellem Kropsskiltene. Folderen kan downloades fra kommunens hjemmeside, men findes også i folderkasser i selve Strandparken (placeret på Fjordstien overfor Hotel Strandparken, trappen op til parken v. Søbadet Venedig og den store legeplads) og hos VisitHolbæk (Holbæk Turistkontor).

Gør som vist på billederne

- og skab dit eget udtryk for et Måge Dyk, Fjordreje Kys, Blishane Bask osv. Måske opdager du også andre dyr, farver og lyde undervejs, som kan inspirere til nye kropsbevægelser.

Tak, til Sparekassen Sjælland og Statens Kunstfond for økonomisk støtte.

For at læse PDF-dokumenter skal din pc have installeret Adobe Acrobat Reader. Har du ikke programmet, kan du gratis hente det fra Adobes hjemmeside: http://get.adobe.com/dk/reader.

Senest opdateret
09.01.2014

Ansvarlig redaktør
Laila Maria Gdowski Nielsen